Το After Sales του Ομίλου Παπαδάκη αποτελείται από τα τμήματα του Συνεργείου, Ανταλλακτικών, του Αμαξοποιείου, του Βαφείου και του τμήματος Μετασκευών/Επισκευών. Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής καθώς και ανταλλακτικά για μεσαία και βαρέα φορτηγά (Trucks), λεωφορεία (Buses) και συρμούς (Trailer).

Με 35 διελεύσεις οχημάτων (λεωφορείων και φορτηγών) ημερησίως και ποσοστό αυθημερόν ολοκλήρωσης επισκευών άνω του 80%, το συνεργείο μας είναι μια κάθετη μονάδα-πρότυπο στην Ελλάδα και εξουσιοδοτημένος επισκευαστής των Mercedes-Benz/Setra (Evobus), MAN Hellas και Schmitz Cargobull. Μόνο από το 2013 μέχρι σήμερα το εξειδικευμένο συνεργείο του Ομίλου Παπαδάκη έχει εξυπηρετήσει 22.000 οχήματα.

Το Βαφείο της εταιρίας, με έκταση 1.200 τ.μ. αποτελεί το πιο σύγχρονο του είδους του στα Βαλκάνια, ενώ το τμήμα Μετασκευών/Επισκευών μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία για λεωφορεία από 9 έως 75 θέσεις.

Οι εργασίες γίνονται κάτω από τις οδηγίες της MAN Truck & Bus A.G, της Mercedes Benz (Daimler A.G.) και της Schmitz Cargobull A.G και φυσικά, με διεθνείς πιστοποιήσεις ISO 9001, 2008 TUV-SUD για βέλτιστη ποιότητα, εφαρμόζοντας όλες τις διαδικασίες, τις οποίες ορίζει η ελληνική νομοθεσία, σχετικά με την ανακύκλωση και τη διαχείριση υλικών.

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
ΑΜΑΞΟΠΟΙΕΙΟ
ΒΑΦΕΙΟ
ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΣΚΕΥΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ
ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ
Συνεργείο

Με 35 διελεύσεις οχημάτων (λεωφορείων και φορτηγών) ημερησίως και ποσοστό αυθημερόν ολοκλήρωσης επισκευών άνω του 80%, το συνεργείο μας είναι μια κάθετη μονάδα-πρότυπο στην Ελλάδα και εξουσιοδοτημένος επισκευαστής των Mercedes-Benz/Setra (Evobus), MAN Hellas και Schmitz Cargobull.

Εξυπηρετεί 5.500 οχήματα το χρόνο κατά μέσο όρο και απασχολεί 25 άτομα προσωπικό καταρτισμένα σε οχήματα της MAN Truck & Bus και της Mercedes Benz. Μερικά από τα σεμινάρια και επιμορφώσεις που έχουν παρακολουθήσει τα μέλη της ομάδας μας είναι των MAN Truck & Bus AG, Knorr, Wabco και Schmitz.

Το συνεργείο χωρίζεται στα τμήματα μηχανικών, ηλεκτρολόγων και τεχνικών σε συστήματα ψύξης-θέρμανσης. Διαθέτει 10 θέσεις εξυπηρέτησης οχημάτων, μεταξύ των οποίων 3 λάκκους, ένα φρενόμετρο και ένα τζογόμετρο. Είναι εξοπλισμένο με διαγνωστικά μηχανήματα της MAN (MANCats I,II και III), Mercedes-Benz, διαγνωστικά μηχανήματα συστημάτων κλιματισμού BADER, Wabco, Spheros, ειδικό διαγνωστικό εξοπλισμό για συστήματα AdBlue, αναλυτή καυσαερίων για έκδοση ΚΕΚ.

Αμαξοποιείο

Εδώ εκτελούνται οι πάσης φύσεως μηχανουργικές εργασίες και εργασίες φανοποιείας όπως επισκευές τρακαρισμένων επαγγελματικών οχημάτων, τροποποιήσεις και μετατροπές σε αμαξώματα και σε σασί αλλά και κατασκευές αυτόματων συστημάτων για μπαγκαζιέρες.

Βαφείο

Εδώ βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα βαφεία στην Ελλάδα, καινούργιο, υπερσύγχρονο, επανδρωμένο με 7 τεχνίτες και πλήρως εξοπλισμένο με:

  • 4 φούρνους μεγάλου μεγέθους για επαγγελματικά οχήματα. Με πλήρως ελεγχόμενες συνθήκες που καλύπτουν τα υψηλότερα standards και ποιοτικές απαιτήσεις.
  • Φούρνο με δυνατότητα βαφής ακόμα και σε οχήματα άνω των 18 μέτρων.
  • Ξεχωριστό ανεξάρτητο χώρο αποθήκευσής και παρασκευής χρωμάτων
  • Χώρο προετοιμασίας οχημάτων ικανό να φιλοξενήσει ταυτόχρονα 3 δωδεκάμετρα οχήματα (λεωφορεία).
Τμήμα Μετασκευών - Επισκευών

Αυτό το τμήμα αναλαμβάνει εργασίες όπως μοντάρισμα οχημάτων, αντικατάσταση κρυστάλλων, εργασίες στην εσωτερική διακόσμηση, προσθήκη επιπλέον καθισμάτων και εργασίες για επενδύσεις, ταπετσαρίες και άλλα.

Παράλληλα τοποθετεί ή αφαιρεί w/c, κουζίνες και ψυγεία από λεωφορεία, προχωρά στην πλήρη γκάμα εργασιών όσον αφορά τα συστήματα κλιματισμού και ψύξης-θέρμανσης και προβαίνει στην τοποθέτηση ηλεκτρόφρενων και αεροαναρτήσεων για mini buses.

Τέλος, το τμήμα έχει την δυνατότητα να προσθέσει κάμερες οπισθοπορείας και ηλεκτρικών εφαρμογών και εξοπλισμού αλλά και να συντηρήσει, ρυθμίσει και τροποποιήσει συστήματα για αυτόματες πόρτες και μπαγκαζιέρες.

Πωλήσεις Ανταλλακτικών

Ο Όμιλος Παπαδάκη διατηρεί τον τίτλο του «MAN Spare Parts Sales Champion» ως αναγνώριση της αξιοπιστίας και του ανώτατου επίπεδου υπηρεσιών της.

Παράλληλα, με την πλήρη εξουσιοδότηση από Daimler ως πάροχος υπηρεσιών Συνεργείου και Γνήσιων Ανταλλακτικών Mercedes-Benz και Setra είναι στην θέση να προσφέρει την πλήρη γκάμα των ανταλλακτικών της Omniplus στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποθήκη των Ανταλλακτικών στεγάζεται σε 2 ιδιόκτητα κτίρια 1500μ2 με την δυνατότητα να ανταποκρίνεται στο 92% των παραγγελιών εντός της ίδια ημέρας.

Τον Αύγουστο του 2019 εγκαινιάστηκε και το παράρτημα του Ομίλου στην οδό Δράκοντος 87
(210 5142 201), ακριβώς πίσω από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού, ώστε οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές να μπορούν να εξυπηρετηθούν άμεσα και εύκολα από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, για οποιαδήποτε ανάγκη τους προκύψει.

Η λειτουργία της αποθήκης χωρίζεται σε 3 τμήματα:

  • Αποθήκη Ανταλλακτικών και Αναλωσίμων για τις Μετασκευές Οχημάτων
  • Αποθήκη Ανταλλακτικών και Αναλωσίμων για το Εμπορικό κομμάτι των Αντιπροσωπειών με συμβούλους πωλήσεων ανταλλακτικών εκπαιδευμένους από τις MAN Truck & Bus και Mercedes Benz (Evobus) και τέλος
  • Αποθήκη Ανταλλακτικών και Αναλωσίμων για το Συνεργείο.
After Sales
Κλείστε το
service σας online
ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ
ΕΣΠΑ